Využíváme cookies, abychom se ujistili, že vám VELUXShop bude fungovat správně. Zjistěte více na stránce Politika využívání cookies.

Přijmout
 
 

privacy733

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje každého zákazníka poskytnuté společnosti VELUX v souvislosti s uzavřením smlouvy jsou chráněné proti zneužití. Společnost VELUX shromažďuje a zpracovává osobní údaje zákazníků (jméno a příjmení, adresu, telefon, mobil, e-mail, údaje o objednaných a zakoupených výrobcích a jejich použití, údaje o komunikaci) za účelem uzavření a plnění smlouvy a v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v aktuálním znění.

Uzavřením této smlouvy dává zákazník svůj souhlas se zpracováním svých osobních údajů za účelem uzavření a plnění smlouvy a za účelem marketingového využití a současně souhlasí, aby společnost VELUX využívala jeho e-mailovou adresu pro zasílání obchodních sdělení. Pokud si nadále zákazník nebude přát tyto informace dostávat, má možnost kdykoliv jejich zasílání ukončit podle postupu uvedeného v zasílané zprávě.

Uzavřením této smlouvy zákazník potvrzuje, že je informován o svých právech dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zejména o právu přístupu k osobním údajům, právu na ochranu osobních údajů, jakož i o dalších právech dle tohoto zákona, zejména ve smyslu jeho ust. § 21.

Používáme cookies pouze pro Vaše usnadnění užívání webových stránek - abychom Vás při dalších návštěvách poznali jako registrovaného uživatele.

Nepoužíváme cookies pro zachycení dalších informací o Vás.

Pokud máte další dotazy týkající se ochrany osobních údajů, kontaktujte nás prosím.

Kontakt

Telefon: 531 015 506 
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Otevírací doba
Pondělí - Pátek: 8:00 - 16:30 hod

 
 

cash on delivery small

signature dk

 
Zavřít x nahrávání . , 1 Přidávám do košíku Aktualizace košíku imp 2